Отварачи за тегли

Отварач за тегли и шишиња

Отварач за тегли и шишиња

Исклучително практичен отварач за тегли и шишиња, кој се прилагодува за сите големини. Со оваа ино..

250MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)