Кујнски прибор

Отварач за тегли и шишиња

Отварач за тегли и шишиња

Исклучително практичен отварач за тегли и шишиња, кој се прилагодува за сите големини. Со оваа ино..

250MKD

ГОТВЕЊЕ ЈАЈЦА БЕЗ ЛУШПИ

ГОТВЕЊЕ ЈАЈЦА БЕЗ ЛУШПИ

ПРИДОБИВКИ ОД ФОРМИТЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЈАЈЦА:-СВАРЕНО ЈАЈЦЕ ВО СОВРШЕНА ФОРМА -БЕЗ ДОСАДНО ЛУПЕЊЕ Н..

480MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)