Прибор за вибрациона брусилка

Сет брусна хартија

Сет брусна хартија

Сет брусна хартија за вибрациона брусилка PSM1024  - 5 парчиња (1xP60, 2xP80, 2xP120) ..

199MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)