Прибор за пневматски алати

Пневматско црево 10m + спојки

Пневматско црево 10m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 10 метри.  Може да се поврзе со компресори и алати за воздух ..

1,599MKD

Пневматско црево 5m + спојки

Пневматско црево 5m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 5 метри. Може да се поврзе со компресори и алати за возд..

799MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)