Прибор за електрична хефталка

Спајалки за електрична хефталка 8mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 8mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 8mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 150 денар..

150MKD

Спајалки за електрична хефталка 10mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 10mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 10mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 160 денари ◆ Телефон: ..

160MKD

Спајалки за електрична хефталка 12mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 12mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 12mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 170 денари ◆ Телефон: ..

170MKD

Спајалки за електрична хефталка 14mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 14mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 14mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 180 денари ◆ Телефон: 078..

180MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)