Колички за терет

Колички за терет од Холандскиот бренд FERM


Подобри го барањето

КОЛИЧКА ЗА ТЕРЕТ MAX. 225KG FERM TTM1028

КОЛИЧКА ЗА ТЕРЕТ MAX. 225KG FERM TTM1028

◆ Спецификации: - Макс. товар 225kg - Димензија..

3,999MKD

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

◆ Спецификации:  - Максимален товар: 150kg  - Димензија: 734x480mm  ◆ Опис..

3,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)