ПРИБОР ЗА АЛАТ

Прибор за алат од Холандскиот бренд #FERM

☎️ 078 204 142


Подобри го барањето

Спајалки за електрична хефталка 8mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 8mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 8mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 150 денар..

150MKD

Спајалки за електрична хефталка 10mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 10mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 10mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 160 денари ◆ Телефон: ..

160MKD

Спајалки за електрична хефталка 12mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 12mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 12mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 170 денари ◆ Телефон: ..

170MKD

Спајалки за електрична хефталка 14mm - 2000 пар.

Спајалки за електрична хефталка 14mm - 2000 пар.

◆ Спајалки за електрична хефталка ETM1004 - 14mm - 2000 парчиња ◆ Цена: 180 денари ◆ Телефон: 078..

180MKD

Спајалки за пневматска хефталка 12mm

Спајалки за пневматска хефталка 12mm

Спајалки за пневматска хефталка ATM1042 - 12mm - 1800 парчиња ◆ Цена: 350 денари ◆ Телефон: 078 20..

350MKD

Спајалки за пневматска хефталка 18mm

Спајалки за пневматска хефталка 18mm

Спајалки за пневматска хефталка ATM1042 и АТМ1051 - 18mm - 1300 парчиња ◆ Цена: 400 денари ◆ Телефон..

400MKD

Спајалки за пневматска хефталка 22mm

Спајалки за пневматска хефталка 22mm

Спајалки за пневматска хефталка ATM1042 и АТМ1051 - 22mm - 1100 парчиња ◆ Цена: 420 денари ◆ Теле..

420MKD

Спајалки за пневматска хефталка 25mm

Спајалки за пневматска хефталка 25mm

Спајалки за пневматска хефталка ATM1042 и АТМ1051 - 25mm - 1000 парчиња ◆ Цена: 450 денари ◆ Теле..

450MKD

Спајалки за пневматска хефталка 30mm

Спајалки за пневматска хефталка 30mm

Спајалки за пневматска хефталка АТМ1051 - 30mm - 1000 парчиња ◆ Цена: 480 денари ◆ Телефон: 078 2..

480MKD

Спајалки за пневматска хефталка 40mm

Спајалки за пневматска хефталка 40mm

Спајалки за пневматска хефталка АТМ1051 - 40mm - 1000 парчиња ◆ Цена: 500 денари ◆ Телефон: 078 2..

500MKD

Шајки за пневматска хефталка 20mm

Шајки за пневматска хефталка 20mm

◆ Шајки за пневматска хефталка АТМ1051  - 20mm - 1000 парчиња ◆ Цена: 300 денари  ◆..

300MKD

Шајки за пневматска хефталка 30mm

Шајки за пневматска хефталка 30mm

◆ Шајки за пневматска хефталка АТМ1051  - 30mm - 1000 парчиња  ◆ Цена: 350 денари  ..

350MKD

Шајки за пневматска хефталка 50mm

Шајки за пневматска хефталка 50mm

◆ Шајки за пневматска хефталка АТМ1051  - 50mm - 1000 парчиња  ◆ Цена: 450 денари  ..

450MKD

Листови за убодни пили

Листови за убодни пили

Листови за убодни пили JSM1023 и JSM1014- 10 парчиња (8 за дрво, 2 за метал)◆ Це..

599MKD

Листови за реципрочна пила

Листови за реципрочна пила

Листови за рецопроцна пила RSM1019 - 9 парчиња (6 за дрво, 3 за метал) ..

999MKD

Сет брусна хартија

Сет брусна хартија

Сет брусна хартија за вибрациона брусилка PSM1024  - 5 парчиња (1xP60, 2xP80, 2xP120) ..

199MKD

Пневматско црево 10m + спојки

Пневматско црево 10m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 10 метри.  Може да се поврзе со компресори и алати за воздух ..

1,599MKD

Пневматско црево 5m + спојки

Пневматско црево 5m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 5 метри. Може да се поврзе со компресори и алати за возд..

799MKD

Конец за тример

Конец за тример

Конец за тример FERM GTA1001 1.2mm x 6m за GTM1002..

199MKD

Сет за полирање

Сет за полирање

Сет за полирање за електрична полирка AGM1084P - 5 перничиња (1 x перниче од сунѓер, 2 x п..

999MKD

Сет орбитална брусна хартија

Сет орбитална брусна хартија

Сет орбитална брусна хартија за електрична полирка AGM1084P - 5 парчиња 180mm (2xG80, 3xG120)..

399MKD

Работна маса со можност за преклопување

Работна маса со можност за преклопување

◆ Опис:- Максимален капацитет на носивост: 150kg- Висина на масата: 780mm- Димензии кога масата е от..

1,999MKD

КОЛИЧКА ЗА ТЕРЕТ MAX. 225KG FERM TTM1028

КОЛИЧКА ЗА ТЕРЕТ MAX. 225KG FERM TTM1028

◆ Спецификации: - Макс. товар 225kg - Димензија..

3,999MKD

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

◆ Спецификации:  - Максимален товар: 150kg  - Димензија: 734x480mm  ◆ Опис..

3,999MKD

Прикажани од 1 до 24 од вкупно 24 (1 страна/и)