Ударен одвртувач завртувач

Ударен одвртувач/завртувач ATM1043

Ударен одвртувач/завртувач ATM1043

◆ Спецификации:  - Работен притисок: 6.3 bar  - Брзина на празен од: 7.000/min.  -..

3,499MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)