Пневматски пиштоли за фарбање

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 400cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

1,499MKD

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 750cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

1,699MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)