Пневматски хефталки

Пневматска хефталка FERM ATM1042

Пневматска хефталка FERM ATM1042

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar  - Должина на спајалки: 12-25mm  - Ширин..

2,599MKD

Пневматска игличарка/хефталка ATM1051

Пневматска игличарка/хефталка ATM1051

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar - Должина на спајалки: 16-40mm ..

3,499MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)