ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

Пневматски алати од Холандскиот бренд FERM


Подобри го барањето

Пневматска хефталка FERM ATM1042

Пневматска хефталка FERM ATM1042

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar  - Должина на спајалки: 12-25mm  - Ширин..

2,599MKD

Пневматска игличарка/хефталка ATM1051

Пневматска игличарка/хефталка ATM1051

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar - Должина на спајалки: 16-40mm ..

2,999MKD

Ударен одвртувач/завртувач ATM1043

Ударен одвртувач/завртувач ATM1043

◆ Спецификации:  - Работен притисок: 6.3 bar  - Брзина на празен од: 7.000/min.  -..

3,499MKD

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 400cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

999MKD

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 750cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

1,199MKD

ПРЕНОСЕН КОМПРЕСОР 1100W

ПРЕНОСЕН КОМПРЕСОР 1100W

◆ Спецификации:  - Напон: 230V, 50HZ  - Моќност: 1.100W (S3-15%)  - Брзина на праз..

7,999MKD

Пневматско црево 10m + спојки

Пневматско црево 10m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 10 метри.  Може да се поврзе со компресори и алати за воздух ..

1,199MKD

Пневматско црево 5m + спојки

Пневматско црево 5m + спојки

ПВЦ црево за воздух со должина од 5 метри. Може да се поврзе со компресори и алати за возд..

499MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)