Професионални прочистувачи на воздух

Професионален санитизатор SO-403

Професионален санитизатор SO-403

Модел со NCC и генератор за озон Технологијата NCC генерира плазма за прочистување (водороден п..

360,000MKD

Професионален санитизатор SE-403

Професионален санитизатор SE-403

Модел со NCC и електростатско филтрирање NCC е врвна технологија која генерира плазма за прочис..

600,000MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)