ПРОЧИСТУВАЧИ ОЗОНЕРИ НА ВОЗДУХ

Подобри го барањето

ОЗОН ГЕНЕРАТОР SО-20

ОЗОН ГЕНЕРАТОР SО-20

Дишете слободно - чист воздух со само допир на едно копче Не можеме да влијаеме врз квалитетот на ..

40,000MKD

Професионален санитизатор SO-403

Професионален санитизатор SO-403

Модел со NCC и генератор за озон Технологијата NCC генерира плазма за прочистување (водороден п..

360,000MKD

Професионален санитизатор SE-403

Професионален санитизатор SE-403

Модел со NCC и електростатско филтрирање NCC е врвна технологија која генерира плазма за прочис..

600,000MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)