Правосмукалки

Подобри го барањето

Правосмукалка VOX SL-213

Правосмукалка VOX SL-213

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 25W- Начин на вшмукување: Суво ..

1,280MKD

Правосмукалка VOX SL-123R

Правосмукалка VOX SL-123R

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1600W- Вшмукување: 260W- HEPA ф..

3,490MKD

Правосмукалка VOX SL-123G

Правосмукалка VOX SL-123G

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1600W- Вшмукување: 260W- HEPA ф..

3,490MKD

Правосмукалка VOX SL-3814

Правосмукалка VOX SL-3814

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1800W- HEPA филтрација: Да ..

3,190MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)