Електрични бокали

Подобри го барањето

Електричен бокал 1L VOX WK-0907-M

Електричен бокал 1L VOX WK-0907-M

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност:  2000W - Капацитет: 1..

759MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)