Блендери

Подобри го барањето

Блендер стоечки 500W VOX TM-6002

Блендер стоечки 500W VOX TM-6002

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

1,890MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6006

Блендер стоечки 500W VOX TM-6006

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

1,890MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6003

Блендер стоечки 500W VOX TM-6003

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

2,390MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-9000

Блендер стоечки 500W VOX TM-9000

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

2,490MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6105

Блендер стоечки 500W VOX TM-6105

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.6L- Бр..

3,190MKD

Блендер стоечки 300W SEVERIN 3735

Блендер стоечки 300W SEVERIN 3735

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 300W - Вртежи: 20.000/min...

1,899MKD

Блендер рачен 600W VOX MS-5010

Блендер рачен 600W VOX MS-5010

Рачниот блендер Vox Electronics MS-5010 работи со моќност од 600W и е неопходен кујнски алат за ефи..

1,190MKD

Блендер рачен 600W VOX MS-5020

Блендер рачен 600W VOX MS-5020

Рачниот блендер Vox Electronics MS-5020 работи со моќност од 600W и е неопх..

1,190MKD

Блендер рачен 300W ADLER AD-4622

Блендер рачен 300W ADLER AD-4622

Со рачниот блендер ADLER AD-4622 може лесно да се подготви вкусно смути или коктел...

880MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)