КУЌНИ АПАРАТИ

Брендови: 

#VOX #VIVAX #GORENJE #ADLER #MAX #SEVERIN

☎️ 078 204 142


Подобри го барањето

Блендер стоечки 500W VOX TM-6002

Блендер стоечки 500W VOX TM-6002

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

1,890MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6006

Блендер стоечки 500W VOX TM-6006

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

1,890MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6003

Блендер стоечки 500W VOX TM-6003

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

2,390MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-9000

Блендер стоечки 500W VOX TM-9000

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.5L- Бр..

2,490MKD

Блендер стоечки 500W VOX TM-6105

Блендер стоечки 500W VOX TM-6105

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 500W - Капацитет: 1.6L- Бр..

3,190MKD

Блендер стоечки 300W SEVERIN 3735

Блендер стоечки 300W SEVERIN 3735

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 300W - Вртежи: 20.000/min...

1,899MKD

Блендер рачен 600W VOX MS-5010

Блендер рачен 600W VOX MS-5010

Рачниот блендер Vox Electronics MS-5010 работи со моќност од 600W и е неопходен кујнски алат за ефи..

1,190MKD

Блендер рачен 600W VOX MS-5020

Блендер рачен 600W VOX MS-5020

Рачниот блендер Vox Electronics MS-5020 работи со моќност од 600W и е неопх..

1,190MKD

Блендер рачен 300W ADLER AD-4622

Блендер рачен 300W ADLER AD-4622

Со рачниот блендер ADLER AD-4622 може лесно да се подготви вкусно смути или коктел...

880MKD

Електрично ѓезве 0.2L MAX NE-302

Електрично ѓезве 0.2L MAX NE-302

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност:  800-1000W - Капаците..

599MKD

Електрично ѓезве 0.4L VIVAX CM-1000B

Електрично ѓезве 0.4L VIVAX CM-1000B

Подгответе го најдоброто кафе или чај со електрично ѓезве Vivax CM-1000B.Електрично ѓезве е со ..

799MKD

Електрично ѓезве 0.4L VIVAX CM-1000R

Електрично ѓезве 0.4L VIVAX CM-1000R

Подгответе го најдоброто кафе или чај со електрично ѓезве Vivax CM-1000R.Електрично ѓезве ..

799MKD

Електрично ѓезве 0.33L GORENJE TCM-330-B

Електрично ѓезве 0.33L GORENJE TCM-330-B

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 550W - Капацитет: 0.3..

1,390MKD

Електричен бокал 1L VOX WK-0907-M

Електричен бокал 1L VOX WK-0907-M

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност:  2000W - Капацитет: 1..

759MKD

Правосмукалка VOX SL-213

Правосмукалка VOX SL-213

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 25W- Начин на вшмукување: Суво ..

1,280MKD

Правосмукалка VOX SL-123R

Правосмукалка VOX SL-123R

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1600W- Вшмукување: 260W- HEPA ф..

3,490MKD

Правосмукалка VOX SL-123G

Правосмукалка VOX SL-123G

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1600W- Вшмукување: 260W- HEPA ф..

3,490MKD

Правосмукалка VOX SL-3814

Правосмукалка VOX SL-3814

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50/60Hz - Моќност: 1800W- HEPA филтрација: Да ..

3,190MKD

Прикажани од 1 до 18 од вкупно 18 (1 страна/и)