Ременски компресори

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 510- Вртежи во минут..

70,000MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)