Преносни компресори

Преносен безмаслен компресор  8 bar 1100W oil free

Преносен безмаслен компресор 8 bar 1100W oil free

Преносливиот компресор FERM CRM1049 испорачува максимални 8 бари номинален работен притисок и ..

7,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)