Клипни компресори

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190- Моќност на мо..

10,500MKD

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 210- Моќност на мото..

13,000MKD

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 400- Моќност на мото..

33,000MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)