Безмаслени компресори

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 1.440- Моќност на моторот..

220,000MKD

Преносен безмаслен компресор  8 bar 1100W oil free

Преносен безмаслен компресор 8 bar 1100W oil free

Преносливиот компресор FERM CRM1049 испорачува максимални 8 бари номинален работен притисок и ..

7,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)