КОМПРЕСОРИ

Брендови:  

OMEGA AIR - Slovenia,

FERM POWER TOOLS - Netherlands

   

☎️ 078 204 142


Подобри го барањето

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

Компресор клипен DB210/24L - 1.5KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l / min): 190- Моќност на мо..

10,500MKD

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

Компресор клипен DB210/50L - 1.5KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 210- Моќност на мото..

13,000MKD

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

Компресор клипен VB400/100L - 2.2KW - 230V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 400- Моќност на мото..

33,000MKD

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

Компресор ременски JPN540/200L - 3KW - 400V - 10bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 510- Вртежи во минут..

70,000MKD

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

Безмаслен тивок клипен компресор во куќиште XS1440 - 7.5KW - 400V - 8bar

◆ Спецификации: - Проток на воздух на страната за вшмукување (l/min): 1.440- Моќност на моторот..

220,000MKD

Преносен безмаслен компресор  8 bar 1100W oil free

Преносен безмаслен компресор 8 bar 1100W oil free

Преносливиот компресор FERM CRM1049 испорачува максимални 8 бари номинален работен притисок и ..

7,999MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)