Платформски колички

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

ПЛАТФОРМСКА КОЛИЧКА MAX. 150KG FERM TTM1027

◆ Спецификации:  - Максимален товар: 150kg  - Димензија: 734x480mm  ◆ Опис..

3,499MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)