Прибор за електрична полирка

Сет за полирање

Сет за полирање

Сет за полирање за електрична полирка AGM1084P - 5 перничиња (1 x перниче од сунѓер, 2 x п..

999MKD

Сет орбитална брусна хартија

Сет орбитална брусна хартија

Сет орбитална брусна хартија за електрична полирка AGM1084P - 5 парчиња 180mm (2xG80, 3xG120)..

399MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)