Јакни

KX3 BAFFLE ЈАКНА - T832

KX3 BAFFLE ЈАКНА - T832

Врвниот дизајн и материјали со високи перформанси праваат оваа јакна да се издвојува од толпата. Ди..

3,799MKD

WX3 ЈАКНА СОФТШЕЛ - T750

WX3 ЈАКНА СОФТШЕЛ - T750

Најсовремена јакна, која e отпорна на вода, водоотпорна и има дишечка мембрана со додадена луксузнос..

3,699MKD

PW3 ЗИМСКА ЈАКНА - PW362

PW3 ЗИМСКА ЈАКНА - PW362

Стилски, функционален и издржлив, PW362 нуди заштита и топлина во екстремни временски услови. Одлику..

4,499MKD

X3 РЕФЛЕКТИРАЧКА ЈАКНА - S601

X3 РЕФЛЕКТИРАЧКА ЈАКНА - S601

S601 нуди подобрена видливост без да се загрози стилот. Користејќи рефлектирачки модел печатен дирек..

4,999MKD

ЈАКНА СО МЕКА ВНАТРЕШНОСТ(3L) - TK50

ЈАКНА СО МЕКА ВНАТРЕШНОСТ(3L) - TK50

Ова модерна и иновативна јакна е отпорна на ветер, водоотпорна и има внатрешност што се спојува со л..

2,799MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)