Плински греалкиПлинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

Квадратура на греење: 150-300m².   Плинска греалка со моќност на греење до 15kW. МОДЕ..

9,999MKD

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

Квадратура на греење: 300-650m².   Плинска греалка со моќност на греење до 30kW. МОДЕ..

12,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)