Електрични греалки

Електрична греалка 2000W EG-PTC2

Електрична греалка 2000W EG-PTC2

Квадратура на греење: 15-30m².  Електрична греалка со моќност на греење до 2000W. МОДЕЛ&nb..

2,999MKD

Електрична греалка 3000W EG-PTC3

Електрична греалка 3000W EG-PTC3

Квадратура на греење: 20-40m².  Електрична греалка со моќност на греење до 3000W. МОДЕЛ&nb..

4,499MKD

Индустриска електрична греалка 3000W EG-3

Индустриска електрична греалка 3000W EG-3

Квадратура на греење: 30-60m².   Индустриска електрична греалка со моќност на греење до 30..

4,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка 15kW EG-15

Индустриска електрична трофазна греалка 15kW EG-15

Квадратура на греење: 150-300m².   Индустриската електрична трофазна греалка EG-15 е сигур..

15,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 5 KW  EG-5R

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 5 KW EG-5R

Квадратура на греење: 50-100m².   Индустриска електрична трофазна греалка со проток н..

8,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 9 KW  EG-9R

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 9 KW EG-9R

Квадратура на греење: 100-200m².   Индустриска електрична трофазна греалка со проток ..

11,999MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)