Дизел греалки

Дизел греалка со тркала 20kW OG-20

Дизел греалка со тркала 20kW OG-20

Квадратура на греење: 200-400m².   Дизел греалка со тркала за полесен транспорт со моќност..

25,999MKD

Дизел греалка со тркала 30kW OG-30

Дизел греалка со тркала 30kW OG-30

Квадратура на греење: 300-600m².   Дизел греалка со тркала за полесен транспорт со моќност..

26,999MKD

Дизел греалка со издув за гасови 20kW OG-20 IND

Дизел греалка со издув за гасови 20kW OG-20 IND

Квадратура на греење: 200-400m².   Дизел греалка со издув за гасови со моќност на греење д..

39,999MKD

Дизел греалка со издув за гасови 30kW OG-30 IND

Дизел греалка со издув за гасови 30kW OG-30 IND

Квадратура на греење: 300-600m².   Дизел греалка со издув за гасови со моќност на греење д..

59,999MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)