ГРЕАЛКИ

Електрични, дизел и плински греалки од Словенскиот бренд #ProAir

☎️ 078 204 142


Подобри го барањето

Електрична греалка 2000W EG-PTC2

Електрична греалка 2000W EG-PTC2

Квадратура на греење: 15-30m².  Електрична греалка со моќност на греење до 2000W. МОДЕЛ&nb..

2,999MKD

Електрична греалка 3000W EG-PTC3

Електрична греалка 3000W EG-PTC3

Квадратура на греење: 20-40m².  Електрична греалка со моќност на греење до 3000W. МОДЕЛ&nb..

4,499MKD

Индустриска електрична греалка 3000W EG-3

Индустриска електрична греалка 3000W EG-3

Квадратура на греење: 30-60m².   Индустриска електрична греалка со моќност на греење до 30..

4,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка 15kW EG-15

Индустриска електрична трофазна греалка 15kW EG-15

Квадратура на греење: 150-300m².   Индустриската електрична трофазна греалка EG-15 е сигур..

15,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 5 KW  EG-5R

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 5 KW EG-5R

Квадратура на греење: 50-100m².   Индустриска електрична трофазна греалка со проток н..

8,999MKD

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 9 KW  EG-9R

Индустриска електрична трофазна греалка со проток на воздух 9 KW EG-9R

Квадратура на греење: 100-200m².   Индустриска електрична трофазна греалка со проток ..

11,999MKD

Дизел греалка со тркала 20kW OG-20

Дизел греалка со тркала 20kW OG-20

Квадратура на греење: 200-400m².   Дизел греалка со тркала за полесен транспорт со моќност..

25,999MKD

Дизел греалка со тркала 30kW OG-30

Дизел греалка со тркала 30kW OG-30

Квадратура на греење: 300-600m².   Дизел греалка со тркала за полесен транспорт со моќност..

26,999MKD

Дизел греалка со издув за гасови 20kW OG-20 IND

Дизел греалка со издув за гасови 20kW OG-20 IND

Квадратура на греење: 200-400m².   Дизел греалка со издув за гасови со моќност на греење д..

39,999MKD

Дизел греалка со издув за гасови 30kW OG-30 IND

Дизел греалка со издув за гасови 30kW OG-30 IND

Квадратура на греење: 300-600m².   Дизел греалка со издув за гасови со моќност на греење д..

59,999MKD

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

Плинска греалка со регулатор 15KW - PG-15 (150 - 300m2)

Квадратура на греење: 150-300m².   Плинска греалка со моќност на греење до 15kW. МОДЕ..

9,999MKD

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

Плинска греалка со регулатор 30KW - PG-30 (300 - 650m2)

Квадратура на греење: 300-650m².   Плинска греалка со моќност на греење до 30kW. МОДЕ..

12,999MKD

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)