Електрични тримери

Електричен тример

Електричен тример

Спецификации:  ◆ Напон: 220V˜, 50Hz  ◆ Моќност: 350W  ◆ Ширина на косење: 250mm&nb..

1,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)