Електрични косилки

Електрична косилка

Електрична косилка

Спецификации:  ◆ Напон: 230V˜, 50Hz  ◆ Моќност: 1100W  ◆ Ширина на косење: 320m..

4,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)