Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици 20V - 2.0Ah (Li-Ion) - 580mm  FERM HTM1002  Спецификации: ◆..

6,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)