ГРАДИНАРСКИ АЛАТИ И ПЕРАЧИ

ГРАДИНАРСКИ АЛАТИ И ПЕРАЧИ

Градинаски алати и перачи под притисок од Холандскиот бренд FERM


Подобри го барањето

РЕЦИПРОЧНА ПИЛА 710W

РЕЦИПРОЧНА ПИЛА 710W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 710W - Брзина на празен од: 0-2.80..

3,999MKD

Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици

Акумулаторски ножици 20V - 2.0Ah (Li-Ion) - 580mm  FERM HTM1002  Спецификации: ◆..

6,999MKD

Електрични ножици

Електрични ножици

Електрични ножици 550W - 510mm FERM HTM1003 Спецификации: ◆ Напон: 220-240V˜, 50/60Hz ◆ Моќност..

2,999MKD

Електричен тример

Електричен тример

Спецификации:  ◆ Напон: 220V˜, 50Hz  ◆ Моќност: 350W  ◆ Ширина на косење: 250mm&nb..

1,999MKD

Електрична косилка

Електрична косилка

Спецификации:  ◆ Напон: 230V˜, 50Hz  ◆ Моќност: 1100W  ◆ Ширина на косење: 320m..

4,999MKD

Електрична дувалка/всисувач

Електрична дувалка/всисувач

Електрична дувалка/всисувач 3000W-35lit  FERM LBM1009 Спецификации:  ◆ Напо..

2,999MKD

Перач под притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Перач под притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Перач под притисок 1400W - 110Bar FERM GRM1022 Спецификации:  ◆ Напон: 220-240V˜, 50/60Hz ..

5,999MKD

Перач под притисок 2200W-170Bar  FERM GRM1026

Перач под притисок 2200W-170Bar FERM GRM1026

ПЕРАЧ ПОД ПРИТИСОК 2200W - 170Bar  FERM GRM1026  Спецификации: ◆ Напон: 220-2..

11,999MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)