ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

Брендови:  


Брендот MS Energy е посветен на создавање функционални и квалитетни производи, насочени кон задоволување на потребата од модерен и одржлив пристап кон мобилноста.

MS Energy им нуди на своите клиенти одличен квалитет, врвен дизајн, заштеда на време и пари со безгрижно чувство на целосна слобода на движење.

Благодарение на најстрогата контрола на квалитетот, од контрола на влез на сите компоненти до контрола на квалитетот на крајниот производ, производите на MS Energy ги исполнуваат сите европски сертификати.

☎️ 078 204 142


 Електричен тротинет MS ENERGY M10

Електричен тротинет MS ENERGY M10

Електричниот тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Кога не се воз..

21,990MKD

Електричен тротинет MS ENERGY E10 Gray

Електричен тротинет MS ENERGY E10 Gray

Електричниот тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Кога не се воз..

34,990MKD

Електричен тротинет MS ENERGY E10 White

Електричен тротинет MS ENERGY E10 White

Електричниот тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Кога не се воз..

34,990MKD

Електричен тротинет MS ENERGY E20 Grey

Електричен тротинет MS ENERGY E20 Grey

Новата „Е“ серија е идеална за сите оние кои користат тротинет секој ден. Моќната батерија, моќниот ..

43,990MKD

Електричен тротинет MS ENERGY E20 White

Електричен тротинет MS ENERGY E20 White

Новата „Е“ серија е идеална за сите оние кои користат тротинет секој ден. Моќната батерија, моќниот..

43,990MKD

Електричен тротинет MS ENERGY x10

Електричен тротинет MS ENERGY x10

За сите љубители на адреналин, серијата eRomobil Extreme го обезбедува токму тоа чувство!Два моќни м..

89,990MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)