Вибрациони брусилки

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 180W

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 180W

◆ Спецификации: - Напон: 230V~, 50Hz - Моќност: 180W - Брзина на празен од: 12.0..

2,499MKD

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 220W - 1/4 PRO

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 220W - 1/4 PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 220W - Брзина на празен ..

3,999MKD

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 300W - 1/3 PRO

ВИБРАЦИОНА БРУСИЛКА 300W - 1/3 PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 300W - Брзина на празен ..

4,999MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)