Дупчалки

УДАРНА ДУПЧАЛКА 550W

УДАРНА ДУПЧАЛКА 550W

◆ Спецификации:  - Напон: 220-240V, 50/60Hz  - Моќност: 550W  - Брзина на празе..

2,599MKD

УДАРНА  ДУПЧАЛКА 800W

УДАРНА ДУПЧАЛКА 800W

◆ Спецификации:  - Напон: 220-240V, 50/60Hz- Моќност: 800W - Брзина на празен од: 0-..

2,899MKD

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W PRO

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 710W - Брзина на празен од: 0..

3,499MKD

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W PRO_K

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W PRO_K

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V~, 50Hz  - Моќност: 710W  - Брзина напразен од: 0-..

3,999MKD

УДАРНА ДУПЧАЛКА 1100W PRO_K

УДАРНА ДУПЧАЛКА 1100W PRO_K

◆ Спецификации:  - Напон: 220-240V~, 50Hz  - Моќност: 1100W  - Механички брзини: 2&..

7,999MKD

ЕЛЕКТРИЧНА ДУПЧАЛКА 450W PRO

ЕЛЕКТРИЧНА ДУПЧАЛКА 450W PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 450W - Брзина на празен од: 0..

2,499MKD

СТОЛНА ДУПЧАЛКА 350W

СТОЛНА ДУПЧАЛКА 350W

◆ Спецификации:  - Напон: 230V, 50Hz  - Моќност: 350W  - Футер: 13mm  - Навој: B..

8,999MKD

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)