Убодни ПилиУБОДНА ПИЛА 550W

УБОДНА ПИЛА 550W

◆ Спецификации:• Напон: 230V, 50Hz • Моќност: 550W • Брзина на празен од: 0-3.000/min • Ре..

2,499MKD

УБОДНА ПИЛА 570W

УБОДНА ПИЛА 570W

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 570W- Брзина на празен од: 500-3..

3,499MKD

УБОДНА ПИЛА 710W

УБОДНА ПИЛА 710W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 710W - Брзина на празен од: 8..

3,999MKD

УБОДНА ПИЛА 750W PRO

УБОДНА ПИЛА 750W PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 750W - Брзина на празен од: 5..

7,999MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)