Стабилни циркулари

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 800W - 200MM

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 800W - 200MM

◆ Спецификации:  - Напон: 230V, 50Hz  - Моќност: 800W  - Брзина на празен од: 2.950..

5,999MKD

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 1500W - 210MM

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 1500W - 210MM

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50Hz- Моќност: 1.500W- Брзина на празен од: 5.000/min.-..

11,999MKD

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 1800W - 250MM

СТАБИЛЕН ЦИРКУЛАР 1800W - 250MM

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V, 50Hz - Моќност: 1.800W - Брзина на празен од: 4.700/min. - Р..

19,999MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)