Стабилни брусилки

СТАБИЛНА БРУСИЛКА 150W - 150mm

СТАБИЛНА БРУСИЛКА 150W - 150mm

◆ Спецификации: - Напон: 230V, 50Hz - Моќност: 150W - Димензии на камен: 15..

3,499MKD

СТАБИЛНА БРУСИЛКА 250W - 150mm

СТАБИЛНА БРУСИЛКА 250W - 150mm

◆ Спецификации: - Напон: 230V, 50Hz - Моќност: 250W - Димензии на камен: 150x20m..

4,499MKD

МОКРО/СУВО СТАБИЛНА БРУСИЛКА 250W

МОКРО/СУВО СТАБИЛНА БРУСИЛКА 250W

◆ Спецификации: - Напон: 230V, 50Hz - Моќност: 250W   - Димензии на камен: 150x20m..

5,999MKD

КОМБИНИРАНА СТАБИЛНА БРУСИЛКА 350W

КОМБИНИРАНА СТАБИЛНА БРУСИЛКА 350W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 350W - Димензии лента: 100x915mm - Дијаметар..

9,999MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)