Рачни циркулариРАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1.200W  - Регулација: 0°-45° ..

5,499MKD

РАЧЕН ЦИРКУЛАР 1050W - 190mm PRO

РАЧЕН ЦИРКУЛАР 1050W - 190mm PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1050W - Брзина на празен..

5,999MKD

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 500W  - Брзина на празен о..

6,999MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)