Полирки

ЕЛЕКТРИЧНА ПОЛИРКА 1400W - 180mm

ЕЛЕКТРИЧНА ПОЛИРКА 1400W - 180mm

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1400W  - Дијаметар: 180mm  ..

5,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)