Отсекувачи на канали

ОТСЕКУВАЧ НА КАНАЛИ 1700W - 125mm

ОТСЕКУВАЧ НА КАНАЛИ 1700W - 125mm

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1.700W        ..

11,999MKD

ОТСЕКУВАЧ НА КАНАЛИ 1600W - 150mm

ОТСЕКУВАЧ НА КАНАЛИ 1600W - 150mm

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1.600W        ..

14,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)