Мешалки за бои и маси

МЕШАЛКА ЗА БОЈА И МАСИ 1400W

МЕШАЛКА ЗА БОЈА И МАСИ 1400W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1400W - Брзина на празен од 1..

6,999MKD

МЕШАЛКА ЗА БОЈА И МАСИ 1800W

МЕШАЛКА ЗА БОЈА И МАСИ 1800W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1800W - Брзина на празен од 1: 180..

7,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)