Ласерски метра

ЛАСЕРСКО МЕТРО

ЛАСЕРСКО МЕТРО

◆ Спецификации: - Опсег на мерење: 0,05 - 30m - Точност на мерење: (стандардна девија..

1,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)