Комбинирани чекани

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 850W

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 850W

◆ Спецификации - Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 850W- Брзина празен од: 900/min.- Уд..

6,999MKD

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 1500W

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 1500W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1500W - Брзина празен од..

8,999MKD

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 800W PRO

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 800W PRO

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 800W - Брзина на празен од: 0-1.250/min...

7,999MKD

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 1100W - 6.6KG PRO

КОМБИНИРАН ЧЕКАН 1100W - 6.6KG PRO

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V~, 50Hz - Моќност: 1.100W - Удари во минута: 300..

19,999MKD

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)