Индустриски фенови

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W

◆ Спецификации:- Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 2.000W- Регулација на температура: Варијабилно- Те..

1,199MKD

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W

Индустриски фен 2000W FERM HAM1015 Спецификации • Напон: 230-240V, 50Hz • Моќност: 2.000W • Ре..

2,199MKD

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W PRO

ИНДУСТРИСКИ ФЕН 2000W PRO

◆ Спецификации: - Напон: 220-240V~, 50Hz- Моќност: 2.000W- Регулација на температура: ..

2,999MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)