Електрични хефталки

Електрични хефталкиЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА

◆ Спецификации: - Напон: 240V, 50Hz - Ширина на спајалки: 11.3mm (тип530) - Должина н..

2,499MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)