Електрични чекани/кршачи

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1200W - 6.2KG PRO

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1200W - 6.2KG PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1.200W  - Удари во мину..

19,999MKD

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1500W - 11KG PRO

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1500W - 11KG PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 1.500W - Удари во минута: 100..

21,999MKD

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1500W - 16KG PRO

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕКАН/КРШАЧ 1500W - 16KG PRO

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1.600W  - Удари во минута:..

33,999MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)