Ексцентрични брусилки

ЕКСЦЕНТРИЧНА БРУСИЛКА  430W

ЕКСЦЕНТРИЧНА БРУСИЛКА 430W

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V~, 50Hz  - Моќност: 430W  - Брзина на празен од: 5.000-13..

3,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)