Циркуларни пили

ЦИРКУЛАРНА ПОТЕЗНА ПИЛА 1500W - 210MM

ЦИРКУЛАРНА ПОТЕЗНА ПИЛА 1500W - 210MM

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1500W  - Брзина на празен од:..

13,999MKD

ЦИРКУЛАРНА ПОТЕЗНА ПИЛА 1900W - 255MM

ЦИРКУЛАРНА ПОТЕЗНА ПИЛА 1900W - 255MM

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1900W  - Брзина на празен од:..

15,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)